kayıt

arkadaş

  1. 5
    10 ay sonra ne olduğundan da bahsedeyim o zaman. arkadaş kişisi hayatınızı tamamen etkileyebilecek konumdadır. bu etkinin iyi ya da kötü olması, karşı tarafın karakterine+ sizin bilinç durumunuza bağlıdır. eğer ki karşı taraf pisliğin tekiyse + siz de pislik olmaya meyilliyseniz yaptığınız işlerin, çalışmalarınızın, özel hayatınızın kötü gitmesine sebep olabilir mesela. aksi durumda yaptığınız çoğu iş motive edici gelecektir. çünkü birbirine değer veren insanlar haliyle birbirinin iyiliğini ister. birbirlerini motive eder, her anlamda birbirlerine destek olurlar. (kıskançlık, çekememe, art niyet olmayan arkadaşlık bahsettiğim)

    bu kişiyle karşılıklı birbirinize farklı şeyler katarsınız. onun ufkunu açabilirsiniz, ona yardım edebilirsiniz, kavga etseniz de insan olduğunuzu hatırlayıp konuşup durumu çözersiniz, hep arkanızda olduğunu bilirsiniz. tabi bunlar karşılıklıyken anlamlı olur.

    şöyle düşünüyorum, sevgiliden ayrılan yönü sevişmiyor oluşunuzdur. tabi ki farklı sınırlar da olabilir, yani didik didik her şeyinizi bilmek zorunda değil ama yine de paylaştığınız şeyler bellidir. yani mutlaka o paylaşım vardır. sinirime dokunan şeyse bu kavramın ayak altında sürünmesidir. ben birine arkadaşım demişsem boşuna demek istemiyorum. ama öyle değil bu işler tabi. adam bir kez merhaba dediği insan için "hee bizim kanki xd" dediğinden biraz batıyor açıkçası...
    #104182 feminist as fuck | 8 yıl önce
     
  2. tümünü gör