kayıt

yarım bardak birayla sarhoş olan kızlar

  1. 16
    erkeğe yavşamak için öyleymiş izlenimi veren kızlar da vardır. her söylenene alakasız ve şuh bir kahkaha atmak,adamın içine içine girmek,adamın kucağına yatmak gibi eylemleri vardır. o erkek olmak istenilesi durumdur.
    #47941 benaslindayogum | 13 yıl önce
     
  2. 17
    (bkz: potansiyel kaşar )
    (bkz: kinetik kaşar)
    #48845 dadada | 13 yıl önce
     
  3. 18
    bu kızlar hiç sarhoş olmadıklarının içkiye dayanıklı olduklarının iddia ederler
    sorsan mangalda kül bırakmaz ama içmeye gelınce sarhos olur arkadastır mecburen taşırsın ayıltmaya çalısırsın.bi de yavşamak ıcın sarhos oldum numarası çeken kızlar vardır kı onlar senı cok da ugrastırmaz zaten.
    #52117 merwedeviance | 12 yıl önce
     
  4. 19
    "ya bana vodka, rakı bişi yapmıyo ama birada gidiyorum" diyen palavracılar, alkol oranı diye bişey var dimi ama...bi de eğer bu kişi sevgilinizse, devrim'de içtiğinizde, ya arkadaki ağaçların içinde bi yerlerde ya da inşaatın tuvaletinde unforgettable zamanların baş aktörü olur *
    #55575 dreamer | 12 yıl önce
     
  5. 20
    mümkün oldukça uzak durulması gereken kız tipidir. özellikle de içki sofralarında uzak durulması gerekir. bütün geceyi mahvedebilir. siz oturmuş yavaş yavaş içkinizi içip geçmişten konuşurken o kişi sohbetin 10. dakikasında kafayı bulmaya başlar ve bütün gece eğlenmeyi falan bırakıp onunla ilgilenmeye başlarsınız. kısacası gecenizi mahveder.diğer bir dikkat edilecek noktada yalnız kalınmasıdır. o da çok tehlikelidir.kızımız kafayı bulunca doğru durmaz ya sana sarkar ya yan masadakine sarkar daha da kötüsü küfürler sataşmalar havada uçuşabilir. sonunda dayak yiyebilirsiniz. uzak durun derim.
    #55588 calculus | 12 yıl önce