kayıt

31 mayıs 2010 yardım gemilerine israil müdahalesi

  1. 4
    (bkz: 31 mayıs 2010 israil konsolosluğu eylemi)
    #18339 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  2. 3
    olay uluslararası karasularla meydana geldi 1.si ayrıca buna müdahale demek pek doğru olmaz kanımca bildiğiniz saldırıdır bu sonuç nolursa olsun bu israil 2 askeri esir alındı diye lübnan'a giriyorsa bizde bunun hesabını sormalıyız tabi ki gücümüz ne kadar yeter buna bilinmez
    #18338 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  3. 2
    klasik israil boykotlamaca günlerinin başlangıcıdır.

    adamlar günler önce oraya sokmam gelmeyin boku bokuna dedi. tamam israilin yaptığı hoş bir şey değil ama adamlar söyledi. ayrıca adamın karasularına giriyorsun izin almadan. sivillere silah doğrultup sıkmanın bir savunması olamaz. ama sivillerde kaşınıp namlusuna kafalarını dayamasalardı. bu olayın çözümü yok. her 2 tarafta suçlu. tayyip artistlik yapıcak , israil özür dileyecek. konu kapanacak. demedi demeyin yani.
    #18332 halojan | 14 yıl önce
     
  4. 1
    insani yardım vakfı'nın, ihh, rotamız filistin yükümüz insani yardım gemilerinden oluşan konvoya uluslararası sularda saat sabaha karşı 5 sularında gerçekleşmiş kanlı müdahaledir. tamamen silahsız insanlara gerçek mermi kullanılmış ve 10'dan fazla kişinin ölümüyle sonuçlanmıştır.

    şu anda trt türk'e konuşan israil ordu sözcüsü afihay adrai bütün sorumluluğun bu konvoyu organize edenlerde olduğunu söylüyor. yani belli oldu ki, bu olay hiçbir çözüme ulaşmadan unutulup gidecek.

    ama asıl merak edilen recep tayyip erdoğan'ın nasıl bir açıklama yapacağı. bakalım bu da mı "kader", yoksa van minüt fatihliğini(!) yine konuşturacak mı?
    #18331 hao jiu bu jian | 14 yıl önce