kayıt

katatonia

  1. 1
    katatonia; İsveç, stokholm çıkışlı alternatif rock grubu. kariyerlerine death/doom metal yaparak başlamışlardır.1991 yılında jonas renkse ve anders nyström tarafından kurulmuştur.
    #15258 raistlin | 14 yıl önce
     
  2. 2
    bu yıl hacettepe Üniversitesinin profestival'inde yer almış olan ve Özellikle tonight's music bile 'neden bennnnn?! ' dedirten grup.
     
  3. 3
    "let's stay here for a while,is something gonna happen today" diyerek "biraz daha kalsak acaba acaba birşeyler olur mu ki?" gibi insanın kendini ezik hissettiği bi düşünce moduna sokan day şarkısının sahibi gruptur
    #18509 orestes | 14 yıl önce
     
  4. 4
    brave murder day albumu ile death/doom metali yerinden oynattığını düşündüğüm suan dark rock yapan grup. anders nyström gibi bir yavşakla jonas renkse gibi soğukkanlı buz torbasının nasıl bu kadar iyi anlaştığını anlayamasam da adamlar yapıyor arkadaşş.albüm kayıtları muhteşem olsa da canlı performansları jonas'ın sınırlı sesinden kaynaklı gayet kötüdür.yaptıkları basit şarkılarla gitara başlamama sebep oldukları için onlara buradan teşekkürler saygılar.
    #47805 lordofsion | 13 yıl önce
     
  5. 5
    omerta adli sarkisi super olan grup. pat diye baslar pat diye biter, baska versiyonlarini aramayin sarkinin orjinali boyle*
    #73438 vinum daemonum | 11 yıl önce
     
  6. 6
    unplugged konserleri tadından yenmeyen, insanı tripten tribe sokan, bu yaz headbangers' weekend kapsamında ülkeye gelecek grup.
    #98761 ignoramus | 10 yıl önce