kayıt

sevgili bulduktan sonra kendini salan kız

  1. 1
    aylar yıllar sonra uzun süreli ilişkiye girme başarısı gösteren kızın, kendini inanılmaz derecede salması sonucuyla tanınmayacak hale gelmesidir. önceden dışarı fönsüz, makyajsız, en güzelinden uyumlusundan kıyafetler giymeden çıkmayan kız, sevgilisini bulup "rahata erdikten" sonra çalı saçları, makyajsız ve bakımsız yüzü (kaş, bıyık, sakal vs.), garip hamile kıyafetleri ve ekstra kilolarıyla ortalığa korku salar. ilginç bir kız modelidir. "beni alan almış, beğenen beğenmiş"'ciliktir sanırım. daha önceden tüm bakımı erkek kapmak için mi yapıyordun be hatunumsu?
    #14477 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  2. 2
    beni seven böyle sevsin mantığına geçmiş kız modelidir. *zamanla uğradığı evrimsel süreçten dolayı eğer ki ufukta bir gün ayrılık bulutları görünmeye başlar ise, ilk sözü "evet tatlım dikkat etmeliydim biraz kendime" olabilir. canım benim iş işten geçti yalnız denmelidir.
    #14503 burocknroll | 14 yıl önce
     
  3. 3
    aslında yüzüğü tam parmağa geçirdiğiniz ana dayanır bu andan sonra birden bırakır kendini
    #14516 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  4. 4
    kendine yeterince değer vermeyen( çünkü kendine gösterdiği özen sevgilinin varlığına göre değişmektedir.) ve yakında sevgilisi olmayacak olan kızdır.
    #14540 endingunplanned | 14 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: rehavete kapılmak)
    (bkz: durumun 2-2 olduğunu sanmak)
    #14629 marvellous | 14 yıl önce
     
  6. 6
    beni sevidğini söyleyen kızın birende sikine takmadan ileri geri konuşması gibi yaptığı malca bir hareket..

    (bkz: olmayan sikine ne takıyorsa artık)
    #27501 mt2atakan | 14 yıl önce
     
  7. 7
    sevgilisinden bi şekilde ayrıldıktan sonra kıçı başı tekrar toparlayabilmek için uzun ve zorlu bir süreç onu beklemektedir. salarak hata yapmaktadır. yapma kızım hoş değil.
    #51472 birgaripmakinaci | 12 yıl önce