kayıt

100.yıl evleri

  1. 9
    eskiden facebook'ta varlık gösterirken üyesi olduğum gruptu. sonra ben hesabı kapatıp gittim. geçenlerde yeni bir hesap açınca da tekrar katılma isteği göndermiştim. ama bu sefer metu kurumsal e posta istendi. anladığım kadarıyla metu öğrencisi olmayan kimseyi gruba almayacaklar.
    #104872 xtina | 4 yıl önce
     
  2. 8
    (bkz: facebook'u dondurma sebepleri)

    çekilecek çile değildir.
    #104740 originofsymmetry | 4 yıl önce
     
  3. 7
    kampüsten otobüs geçmiyor diyen, çare arayan insan postuna abartmayın problem değil ben her yere gidebiliyorum gibi salakça şeyler yazan dümdüz geri zekalı insanlar yüzünden arada bir birilerini delirtecek ufak yorumlar bırakmayı sevdiğim grup. ölüyorum diye yardım isteseniz verşan'a da yazsaydınız abartıyosunuz .s.s.s diyebilecek tipler dolu.

    geçen sene okulda başıma gelen tatsız bir olayı yazdım, aynı şahsın en az 30-40 kez daha aynı şeyi birebir tekrar ettiğini, birçok kişiyi taciz ettiğini ortaya çıkarıp kimliğini tespit ettik ve şikayet ettik. o postun altına bile hocam abartmıyor musunuz her şeye taciz diye bakarsanız insanlar nasıl karşı cinsle tanışıp sevgili olacak yazan tipler vardı ya.

    veya önceki sene köpek ısırdı bacağımdan, başka bir ısırılma postuna destek olarak başıma geleni yazdım aşı olun bir şey olmaz burası köpeklerin de yaşam alanı falan yazdılar * * * parçalanmış deriyle gece 3e kadar hastanede perişan olmayı, bir sürü iğne yiyip defalarca da devam aşılarını vurulmaya o yolu çekmeyi falan asla anlamıyorlar.

    bu yüzden ciddi bir şey için bile yazsam kendimi tutamayıp millete sataşabiliyorum... bunlara her şey müstehak.

    edit: 5 dk olmadı yine baktım birisi laptopumun ekranında görüntü yok nereye tamire götüreyim yazmış, yorum:

    sorun ekranda.
    #104739 dark matter | 4 yıl önce
     
  4. 6
    çok pahalıdır. ankarada yaşamak için sayılı birkaç yer arasında ve diğerlerine göre bir tık ucuz kalan yer bilirdim. ama gopla yarışacak seviyeye gelmiş.

    #102934 feminist as fuck | 8 yıl önce
     
  5. 5
    hayattaki tek amacı post uplamak ve trollük yapmak olan üyelere sahiptir. resmen grupta yatıp kalkıyorlar lan bir postun altında adlarını göremeyince acaba başlarına bir şey mi geldi diyorum.
    bir de az önce biri kafasına üç kere şişe atıldığı için küfürlü bir post yazmış, orda laf öyle bir dönmüş ki en sonunda gruptan atılacakken kendi çıkmış falan. yemin ediyorum beni şurada sokakta dövseler veya yatırsalar şeyapsalar yazamam şu gruba, sonunda birine sinirlenir ters bir laf ederim orada, konu olaydan sapar sonunda da haksız çıkarım net.
    keşke insanlar şu grubun asıl amacını kavrasa da üstlerine vazife olmayan her boka bir cevap yetiştirme, bir kulp takma derdinden vazgeçseler.
    #102905 originofsymmetry | 8 yıl önce
     
  6. 4
    neredeyse tamamı odtülü olmak üzere 15.000i geçkin üye sayısıyla özellikle son yıllarda ödtü öğrencisinin, mensubunun ve mezununun; iletişim ve paylaşım için odtü içindeki diğer kanallardan çok daha etkili kullandığı güzide facebook grubudur. lakin özellikle 2015-2016 eğitim öğretim sezonu başından itibaren paylaşımların verimlilik seviyesinin über bir hızla düştüğünü gözlemlemekteyim. acaba bunun sebebini yeni nesilde mi görmeliyim diye de düşünmüyor değilim.
     
  7. 3
    Şu sürekli grupta bodrum fotografları paylaşan kızı bulduğum yerde öldürücem.
    #99959 sleeplessduck | 8 yıl önce
     
  8. 2
    Icinde bol bol lafi gotunden anlayan tatli su klavyecilerinin oldugu, bilgisi olmasa da yazilan girdiye maydanoz olma derdinde olan tiplerin bol oldugu facebookta bulunan grup.
    Yardim edeni de bol tabi de gereksiz cok.
    #99829 oralettanesi | 9 yıl önce
     
  9. 1
    bu ara 100.yıl ve civarında topluca gezen ve kimi zaman saldırgan tavırlar gösteren köpekler hakkında hararetli tartışmaların geçtiği facebook grubu.bilmedikleri bir şey var ki 100.yılda köpeklerin topluca gezmesi ve kimi zaman saldırgan tavırlar göstermeleri son zamanlara has bir durum değil.23 yaşındayım ve defalarca köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğüne şahit oldum.bu duruma çözüm düşünmek yerine yalnızca şikayetçi olmak bir işe yaramıyor çünkü belediye o köpekleri alıp bir barınağa götürmüyor.zehirleyip çöpe atıyor.bahçemde beslediğim ve 7adet yavrusu olan köpekte buna dahil.yavru köpekler çok ses çıkarıyor diye şikayet edilmişti.bir sabah annelerini ve tüm yavrularını ölü buldum.zehirlemişler.umarım bu grupta dönen hararetli tartışmalar köpeklerin zehirlenmesiyle sonuçlanmaz.bu bir çözüm değil,insani bir şey hiç değil.
    #98749 fiction | 9 yıl önce