kayıt

5.yurt

  1. 3
    "1970 yılında hizmete giren, 356 yatak kapasiteli yurtta kız öğrenciler kalmaktadır. yurtta 89 adet 4 kişilik oda mevcuttur. yurt, merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılmakta ve 24 saat sıcak su hizmeti verilmektedir. yer odada ücretsiz ınternet bağlantısı, gardrop, çalışma masası, yataklar ve mini buzdolabı bulunmaktadır.
    yataklar ranza sistemidir. yurdun iki katında 1'er adet tam donanımlı mutfak, bir katında 2 çalışma salonu, 1 çizim salonu, her katta duşlar ve tuvaletler bulunmakta ve ayrıca zemin katta öğrencilerin yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri kantin mevcuttur."

    http://yurtlar.metu.edu.tr/oegrencilere-sunulan-olanaklar-3


    ayrıca; bir hanım ablanın odaları gezerek de yatağında görememiş olduğu kişileri idareye bildirmesi gibi bir uygulama komiklikten başka bir şey değildir. böyle bir delille ceza verme kimsenin hakkı da yok tabi.
    diyelim ki kabız oldum gece boyu tuvaletteydim, ya da yurdun çalışma salonunda sabahladım, ya da yurtta arkadaşımın odasında muhabbet ediyorduk o hanım abla 356 kişilik yurtta benim nerede olduğumu nasıl takip edecek.
    böyle bir durumda delil olabilecek tek şey, yazılan savunmada olayı itiraf etmektir.

    eğer yine hiç bir delil olmamasına rağmen bir ceza uygulanmışsa bu ceza için 7 gün içerisinde bir üst makama itiraz edilebilir. alt komisyon kararına itiraz yurtlar yönetim kurulu'na, yurtlar yönetim kurulu'nun kararına itiraz rektörlüğe yapılabilir.*

    #96756 birgaripmakinaci | 10 yıl önce
     
  2. 2
    gezmesi bence uydurmadır. eğer sevmeyen biri vs. varsa haber uçurmuş olabilir. malum canım ülkemiz alo fatih'lerle dolu
    #96739 işsiz tarihçi | 10 yıl önce
     
  3. 1
    Gerek kantininden gerek danışmanlarından nefret ettiğim yurdum. Ama buraya yazış amacım merakımı gidermek, size bir sorum olacak. Önce olayı anlatayım. Oda arkadaşım geçen gece yurda gelmedi ancak kartını okuttuğu için içi rahattı ancak ertesi gün danışmadan çağırdılar ve 'sen dün gece odada yokmuşsun, bıdı abla odaları gezmiş yatağın boşmuş' diyerekten kıza savunma yazdırmışlar. Şimdi sormak istediğim şey bir yurt çalışanının elin ayağın kesildiği bir saatte tek tek odaları gezmek gibi bir hakkı var mıdır yok mudur?
    #96730 oralettanesi | 10 yıl önce