kayıt

sözlük yazarlarının nick'lerinin hikayeleri

  1. 1
    yazarların neden o nick'i seçtiklerini anlatan hikayelerdir.

    benim ki çok basit. ömrü hayatımda ilk defa internetin başına oturmuştum. bir yere üye olmam gerekiyordu ve o yaşlarda bulabildiğim en afilli kelime galaxi'ydi. 90'da doğum yılım işte.

    (bkz: düz adam)
    #92911 galaxi90 | 10 yıl önce
     
  2. 2
    ne olsun ne olur ki dedikten sonra nihil olsun dedim, pek bir hikayesi olduğu söylenemez. işte nihilizm tam da buymuş. *
    #92914 nihil | 10 yıl önce
     
  3. 3
    telaffuzu adıma yakın olduğu için hazırlıkta hocamın bana taktığı lakaptır kendisi. anlamı ve söylenişi hoş olduğu için tarafımdan da kabul görmüş ve sözlük gibi ortamlarda tarafımdan sıklıkla kullanılmaktadır.
    #92918 awesome | 10 yıl önce
     
  4. 4
    Bana komik geliyor. Oyuna değil skora bakmayı da yadırgıyorum. Hepimizin çoluğu çocuğu var ayıptır.
     
  5. 5
    şöyle ki; ben köyde büyümüş bi çocuk olarak yazları parktan arkadaşların yanından döndüğümde kahvehaneye gider babamın muhabbetinin bitmesini beklerdim ki eve birlikte gidelim. o arada da çoğu çocuk gibi çay sevmediğim için portakallı oralet içerdim. küçüklüğüme ait bi şey yani.
    bi de söylemesi tatlı geliyor bana nedense *
    #92946 oralettanesi | 10 yıl önce
     
  6. 6
    8 yaşımdayken ailem garip davranışlarım nedeniyle bir psikoloğa götürmüş ve şizofren çıkmışım desem de inanmayın. dream theater'ın awake albümündeki 3 şarkılık konsepttir ambi.
     
  7. 7
    siteye üye olurken nick yazma aşamasındaydım. geçmişime şöyle bir baktım. bana nasıl davranılmış, sosyal hayattaki yerim ne diye sordum ve tam bir güzel kızın çirkin kankasıyım dedim.
     
  8. 8
    cod4 yeni çıktığı vakitlerdi. Multiplayer oynarken kendime bir nick bulmam gerekiyordu. Ezilmiş, çilekeş Kızılderili milletine ve onların geleneklerine geleneklerine ilgim olduğu için Kızılderili olsun dedim. Ama baktım türkçe karakterleri kabul etmedi. O zaman bari konuyla ilgili bir şey olsun yine , "solukbenizli" olsun dedim. Amerikalıları çağrıştırması hoşuma gitmiyor ama o gün bugündür hep aynı nicki kullanır oldum. Keske türkçe karakter kabul etseydi.*
    #92966 solukbenizli | 10 yıl önce
     
  9. 9
    Benimki adına, sözlüğün baya hakim olduğu bir hikayedir. Sonu hayrolur inş. Naber mühendisler, nickim yüzünden benden nefret edenler onlayn mı?
    #104465 calculuss | 7 yıl önce
     
  10. 10
    (bkz: adam smith)
    #104475 invisible hand | 7 yıl önce
     
  11. 11
    sosyal demokrasiden haz etmeyen biri olarak yanımda sosyal demokrasiyi savunduklarında verdiğim tepkinin nick olmuş hali.
     
  12. 12
    Cok bi hikayesi yok aslinda