kayıt

eski sevgilinin facebook profiline bakmak

  1. 1
    yapmadan önce yeni sevgilisiyle fotoğraflarını görmeye hazırlıklı olmayı gerektiren eylemdir, hele ki üzerinden 5 yıl geçmişse.
    aslında pek sevgilim sayılmaz, ama soru işaretleriyle dolu bir geçmişim var kendisiyle. az önce birden aklıma düştü, merak işte. açtım baktım profiline. önce kız isteme törenindeki fotoğraflar, sonrasında fotoğrafçının çekmiş olduğu nişan töreni fotoğrafları profil fotoğrafı yapılmış. ortak arkadaşlarımız beğenmiş, tebrik etmişler. kendisinden çok eş adayını inceledim.* kızı çok beğendim, onlar adına sevindim. ikisinin aynı şehre çıkmış tayinleri, tam istediğin gibi olmuş her şey dedim.
    profile bakarken kenarda çıkan arkadaş listesinde bi şey gözüme takıldı, biraz inceledim arkadaş listesini, kişileri ve sonucunda akraba çıktık sanırım. ve ben bütün bunların amacını biliyorum, başkalarında da yaşadım çünkü:
    bir gün gelecek karşılaşacağız bir şekilde*; o, karısı, çocukları, ve ben yalnız. hayat bana böyle anları tekrar tekrar yaşatmaya bayılıyor, onun için kusursuzca düzenlenmiş bu tesadüfler. evet ben sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum, hiçbir zaman hissetmedim de, hissetsem ben olurdum o yanındaki; ama biliyorum yine olan bana olacak. sanırım insan birinin sevgisine karşılık vermeyince bu şekilde cezalandırılıyor.
    #89905 ysminc | 10 yıl önce