kayıt

efes pilsen basketbol takımının kapanma ihtimali

  1. 1
    bu akşam radikal'de okuyup tırnaklarımı yeyip bitirdiğim "alkollü içki üreten, spor kulübüne ismini veremeyecek, sigara rafta dik durmayacak." başlıklı haberin içeriği.

    bana basketbolu sevdiren yegane şey efes pilsen bu ülkede. petar naumoski'nin elindeki koraç kupası hala gözümün önünde, ufuk sarıca çocukluğumun kahramanıydı mesela. çok gençti diye örnek alırdım kendime, daha ilkokulun ilk yılları ama, şu normal boyutlardaki bir basketbol topunu normal boyutlardaki bir potanın panyasına yetiştirebilmenin başarı olduğu yıllar. ve bunların hepsinde efes pilsen var.

    her şeyi yıktınız, çocukluğumu da yok edin.

    şöyle de bir link mevcut:

    (ara: http://www.radikal.com.tr/default.aspx?atype=haberyazdir&articleid=991924)
    #12591 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  2. 2
    "odtü' nün yıkılma ihtimali" kadar düşük olmasını beklediğim ihtimal.

    yalnız bu durum; daha az güven, daha az özveri, daha az tecrübe istermiş gibi duruyor.
     
  3. 3
    takım sporlarından sadece basketbolda galatasaray dışında bir takım tutarım... onu da galatasarayım kadar severim, ve şimdi bu haber tutup o takım kapatılacak diyor... sizin koyduğunuz yasaya da, dumansız hava sahasına da, alkole yaptığınız zama da hep küfrettim... ama hiç bu kadar küfretmemiştim... efes pilsen basketbol takımı bu ülkenin büyük markalarından, efsanelerinden biridir... kapatılma konusunun açılması bile hepimize hakarettir... cezasız kalmazsınız umarım
    #12606 bobigeloglum | 14 yıl önce