kayıt

odtü yemekhanesi

  1. 1
    odtü öğrencilerinin toplu halde harekete geçmesi gereken, sağlıksız yemekler çıkarabilen yemekhane. bazen tavuğu çok sağlıksız şekilde sunup mide ve bağırsak rahatsızlıklarına sebebiyet veriyor. bu kadar çok kişinin kampüsteki diğer yeme içme yerlerine göre fiyat, sakin ortam vb nedenlerle tercih ettiği bir yerin daha sağlıklı koşullarda yemek sunması gerekir. üstelik de fiyat üniversite içinde bakıldığında uygun görünse de ankara daki diğer üniversitelerden pahalıdır. daha önc yemekhaneye karşı fiyat ve porsiyon üzerine odtü öğrencilerinin eylemi olmuştu. bence bu sağlıksız koşullarla ilgili de hemen bir şeyler yapılmalı.

    odtü kamuoyuna duyurulur...
    #49573 sakin | 12 yıl önce
     
  2. 2
    istediğinizde ikinci tabağı vermek zorunda olan yemekhane.
    #49576 dadada | 12 yıl önce
     
  3. 3
    sıra bekleme derdi olmasa tam anlamıyla çok iyi fakat yemekler her zaman güzel çıkmıyor.bu göreceli bir şey tabi ama metu da ki en ucuz yer....hala 2.65 tl en çok ücreti üniversiteler arasında biz veriyoruz.umuyorum ki vermiyeceğiz fakat bu gidişle zor....
    #49642 simatulhan | 12 yıl önce
     
  4. 4
    bugün fiyat ve kalite düzenlemeleri konusunda anket yapılmıştır. olumlu sonuçlar almayı bekliyoruz.
    #49647 dadada | 12 yıl önce
     
  5. 5
    hiç gitmediğim yerdir, yakın zamanda gitmeyi düşünüyordum ta ki yemekhane ücret ve kalite politakasına yönetik girişimleri duyana kadar. birileri odtü'de yemek yemenin zorlukları konusunda çalışma yapmalı bence.
    #49659 xvii | 12 yıl önce
     
  6. 6
    hemen hemen hergün gittiğim ve çalışanlarıyla bir aile olduğum yerdir. fiyatları ucuzdur yemekleri de fena değildir.yine de günün yemeklerine bakmakta yarar vardır çünkü bazen çok kötü bazense çok güzel yemekler olabilmektedir. değinmek istediğim diğer nokta da çalışanlarıdır. çok sıcak kanlı insanlardır hatta pilav almadığım zaman hocam aç kalmazmısınız diyip anayemekten 1.5 porsiyon vererek bendenizi şaşırtmışlardır.
    #54670 calculus | 11 yıl önce
     
  7. 7
    yemekhanedir.neden turnikeden geçtikten sonra herkes sağdaki bankoya hücum ediyor diye düşünürüm hep. sanırım arkadaki bankolarda farklı yemek çıkacak korkusuyla, bildiğim yoldan şaşmayayım endişesinin birleştiği bir dürtüyle hareket ediyor kalabalık.(bkz: sürü psikolojisi )
    #54683 aksakallidd | 11 yıl önce
     
  8. 8
    bir gün yemekhane sırasında beklerken önümdeki cocugun telefonda konusmasına sahit oldum.
    -abi yemekhane sırasına soktun bizi hayatta beklemem burda..burayı bi gorsen millet hayatında hic yemek yememiş herhalde,okulun butun garipleri igrenc yemekler icin deli gibi bekliyorlar burda.
    yuksek sesle de konusuyor agamız tabı birkac kişi donup baktık.arkadasım git o zaman ebenın .mından ye.insanları ezmeye sacma sapan lakap takmaya ne hakkın var,burda senın o igrenc dedigin yemekleri yiyen karnı doydu diye sukreden kac adam var biliyor musun? umarım bir gun burda bile yemek yiyemeyecek hale gelirsin ne diyim...


    her neyse.işin aslı ;arada bozsada karnımızı doyurdugumuz ustelik gayet makul bir fiyatta (1.95) yemegimizi yedigimiz, gecen seneden beri kendini haylı duzeltmiş yemekhanemizdir.
    #54967 koalaninalasi | 11 yıl önce
     
  9. 9
    bu yemeklerin hali ne böyle dediğimde somalide insanlar aç bunu bulduğuna şükret çıkışıyla beni kendisine hayran bırakan çalışana sahip yemekhane
    #57586 silverboy | 11 yıl önce
     
  10. 10
    ucuzdur *temizdir*fakat lezzetsizdir
    süslü isimlerle çeşitlendirme çabalarına rağmen 4 kap yemeğin ne olacağı azçok bellidir
    -beyaz veya kırmızı çorba
    -pilav veya makarna
    -sebzeli yemek **
    -şerbetli tatlı * puding *veya meyve

    aoç marka yoğurtları mükemmeldir.keşke hergün verseler dedirtir.
    #57623 nubmit | 11 yıl önce
     
  11. 11
    ucuzdur *temizdir*fakat lezzetsizdir
    süslü isimlerle çeşitlendirme çabalarına rağmen 4 kap yemeğin ne olacağı azçok bellidir
    -beyaz veya kırmızı çorba
    -pilav veya makarna
    -sebzeli yemek **
    -şerbetli tatlı * puding *veya meyve

    aoç marka yoğurtları mükemmeldir.keşke hergün verseler dedirtir.
    #57624 nubmit | 11 yıl önce
     
  12. 12
    bir zamanlar komunist düşünceli öğrencilerin yemek paralarını protesto edip yemekhane önünde helva ekmek dağıttığı ve yemek yiyenleride binayı terketmekle tehdit ettiği binadır.
    #57643 haso | 11 yıl önce
     
  13. 13
    here ne kadar fikirlerini benimsemesem de yemek fiyatları konusunda bana sosyalist arkadaşları desteklememi içgüdüsel olarak hissettiren mekan beleş çay çok iyi oluyor sigarayla *
    #57666 villagerious | 11 yıl önce
     
  14. 14
    odtü deki en ucuz mekan. çay da beleş...
    #57745 daima talib | 11 yıl önce
     
  15. 15
    Son zamanlarda kalitesini beğendiğim yer... Açlık anlarıma mı denk geliyor bilmiyorum ama gayet hoş bence...
    #67519 rulokat | 11 yıl önce