kayıt

bursaspor

  1. 3
    şampiyon olunca bursa'yı yıkacak olan takımdır. bursada büyümem'e rağmen galatasaraylı oluşumu bir kenara bırakıp, bütün gönlümle şampiyonluğunu istediğim takımdır.
    öyle ki bu kadar güzel futbol oynayan, bu kadar arzulu, kararlı ve türk futboluna çok şeyler katabilecek futbolcuları barındıran, ve belkide türkiyenin en ateşli taraftar grubuna sahip olan bu spor kulubüne şampiyonluk yaraşır.
    #6599 marvellous | 14 yıl önce
     
  2. 6
    taraftar grubu uzaktan sevimlidir,amma velakin şehrin içinde yarattığı kaos ortamı yer yer huzursuzluk yaratmıyor değil(özellikle üç büyükleri yendiğinde yahut şampiyonluğa yaklaştığında). ikinci ligden birinci lige çıktığında heykel semti tarumar olmuştu net hatırlıyorum.ama şampiyon olmasın mı?tabii ki olsun. yalnız taraftar grubu texas biraz durulsun.
    #6678 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce
     
  3. 11
    en büyük eğlencelerimizden birini elimizden almak üzere alan takım.
    (bkz: fenerbahçenin şampiyonlar liginde sıfır çekmesi)
    ki bu elemanların golü bile yok lan.
    #31380 swedish hearts | 14 yıl önce
     
  4. 15
    geçen sene ahanda bugün şampiyon olmuş takımımdır. bu sene yok cezaydı yok hakemdi derken şampiyonluktan kopmuş olabilir ama türkiyedeki temeli sağlam klüplerden birisi olma yolunda hızla ilerliyor ah bide şu stat yapılsada rahatlasak
    #42083 zoneiw | 13 yıl önce
     
  5. 7
    taraftarından nefret ettiğim. bir ömür boyunca da nefret ediceğim kulüp. bu sene şampiyon olursalar suçu tsl deki diğer 16 takımda arayacağım.
    #6707 halojan | 14 yıl önce