kayıt

telefonda seks yapmak

  1. 1
    uzak mesafe ilişkisinde yapılma ihtimali yüksek bir olgudur. şöyle ki mesafeden dolayı yeterince sevişemeyen bünyelerin bir şekilde açlıklarını gidermeleri gerekmektedir. bir başkasıyla sikişerek (sevgili ile yapılmayan sekse sikiş derim) veya porno izleyip masturbasyon yapmaktansa sevgili ile telefonda sıcak bir oyun oynanabilir.

    yatağa uzanılır, en son sevişme veya en çok akılda kalanından bahsedilerek erekte olma durumu gerçekleştirilir. gözlerin kapalı olması zevkin doruklarına ulaşmak için olmazsa olmaz şarttır. ''şu an boynundan aşağı iniyorum, dudaklarımla teninde bir gezintiye çıktım, içindeyim, sıcak nefesini boynumda hissediyorum'' gibi cümleler kurularak aynı anda aynı şeyleri düşünmek-hayal etmek dolayısıyla aynı evrende aynı şeyleri yaşıyor olma durumu gerçekleştirilir. gerçekten doyurucu bir tatmin olma şeklidir. 0900lü hatlarda yapılan erotik konuşmalardan farklıdır bu. çünkü hayal ederken nasıl göründüğünü bilirsiniz, hayal ettiklerinizi yaşamışsınızdır en nihayetinde.

    not: sms olarak yapmadım henüz. ama bir keresinde ''kademinay bir an önce bitsin bu tatil :( tekrar içimde hissetmek istiyorum seni bıyıklı bebeğim'' diye bir mesaj almıştım çok pis tahrik olmuştum.
    #40653 kademinay | 13 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: vibrasyon)
    #40655 deneme beni | 13 yıl önce
     
  3. 3
    sms olarak da çok deli yapılır. "sexting" yapılırken insanda manasız bir gülme, kızarma meydana gelir, oldukça eğlencelidir.
    #71828 starbuck | 11 yıl önce
     
  4. 4
    Ilişkide, özellikle de cinsellik anlamında katalizör görevi görür. iki tarafa da enteresan bir sarhoş cesareti verir ve ardından olaylar gelişir..
    #71866 stfu | 11 yıl önce
     
  5. 5
    başkası yaparken şahit olunduğunda o kişiden soğuma sebebidir.
    #71892 homerocco | 11 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: Sex Hattı )
    (bkz: Alo Sex )
    (bkz: Telefonda Sex )
    #71893 materialist | 11 yıl önce