kayıt

stalker

  1. 5
    gunumuz dunyasinda herhangi bir sahsi herhangi bir nedenle sosyal medyada caktirmadan ne yapmis, ne etmis, kimleymis diye arastiran insanlardir. gorunuste fazlasiyla psikopatca bir durummus gibi dursa da aslinda apartman kulturu oncesi mahalle kulturundeki gibi kim ne yapmis kafasinin bir ust modelidir.
    stalklamak oyle bir durumdur ki merak ettigin insana olan ilgin azalsa ya da bitse de stalklamaya devam etme arzunda bir eksiklik olmayabilir, bagimlilik yaptigi isvecli bilim insanlari ve fransiz ascilar tarafindan kanitlanmistir.
    bir stalkerin en buyuk korkusu stalkladiginin anlasilmasidir ve bu durumda belki de en buyuk dusman ''takip et'' adli butona yanlislikla degen parmaktir. bir stalker o dakikada o parmagi kesip gotune sokmak isteyebilir.
    stalklamaya baglanmis bir stalker kafasinda stalklayacak hicbir canli bulamadiginda kendini mutsuz hissedebilir ve depresyona girebilir, ''ulan stalklicak hic kimsem yok, neden lan neden.'' tribine girebilir.
    entrymizi kutsal stalker kitabindaki bir ayetle bitirelim: tanrilar ve cocuklari her stalkera bir stalker bagislasin. onlar ki cok mutlu olacaklardir.
    #99727 oralettanesi | 9 yıl önce
     
  2. tümünü gör