kayıt

metu sözlük writeshow programı

  1. 2
    evet, attila ilhan'ın meşhur dizelerinden sonra tekrar yayındayız. gündemin magneti writeshow devam ediyor!

    sol frame'e tekrar dönelim..."eşcinsellerin askerlikten muaf olması" ırak ve suriyeye savaş ilan etmeye hazırlandığımız bu günlerde, pisi pisine ölmek istemeyen erkek bireyler için çekici bir alternatif gibi duruyor. yabana atılmamalı. hepimiz topluca savaşmayı ama öyle ama böyle bir şekilde reddedersek, hükümetler barışın yolunu bulmak zorunda kalacaklardır.

    bakalım başka ne varmış..."times higher education" dünya üniversiteleri sıralamasında odtü 85. olarak ilk yüze girdi. bu başarıda emeği geçen tüm hocalarımızı ve akademik kadroyu tebrik ediyoruz. tabii unutmayalım başka kurumların listelerinde ilk 500'e girebilen türk üniversitesi olmuyor. bu listedeki yerimizi abartmamayı sağlık veren yazar kişiler sapına kadar haklılar.

    evet sevgili eli kalem tutanlar. deneme yayınımızın sonuna geldik. önümüz kurban bayramı. maalesef çok muhtemeldir ki yine çok sayıda kaza haberi alacağız. siz sevgili okur-yazarların güvenle tatillerini geçirecekleri yerlere varmanızı temenni ederim. metu sözlük writeshow şimdilik veda ediyor. herkese iyi geceler.
    #94079 Sweeny Todd | 10 yıl önce
     
  2. tümünü gör