kayıt

metu sözlük

  1. 253
    zirvesine iyi ki de gitmemişim dediğim boku çıkan sözlüktür. ayrıca orta çağ yamyamı yazarlarını medeniyete davet ettiğim sözlüktür.
    "yüzünü hatırlıyorum, kampüste görürsem bıdı bıdı" filan gibi beyanlarla hala kendini lisede zanneden ya da dağ başında yaşadığını zanneden eşkiya yazarların olduğu sözlüktür.

    gerginliğin bu derecede devam etmesi halinde 5237 sayılı tck 'nın 106. maddesinde açıkça suç sayılan bu tür tehditleri savcılıktaki dostlarımla paylaşmakta kesinlikle tereddüt etmeyeceğimi buradan söylemek isterim. hatta belki de sabahın ilk ışıklarıyla birlikte paylaşmışımdır. böyle bir durumda dostumuz galaxy90'ın ceza alacağı 106. maddenin dışında bir de sanatlı kalem gibi azmettiriciler 38. maddeden ceza alınabilir ki bu da işlenen suçun cezasıyla birebir cezalandırılmaktır.

    not: burada bir de sevgili admin burocknroll 'a düşen bir şey de var. hani olmaz da delilleri karartmak adına bu tehditleri kaldırırsa kendisine de nur topu gibi 281.maddeden verilebilir.

    not2: bilmeyen arkadaşlar olabilir o screen shotlar mahkemede delil sayılmaz ama sayılan türden şeyler var. sevgili adminimiz bu suç unsurlarını yok etse bile çok sevgili başka dostlarımız bunları bulabiliyor. dileyen bu tür davaların emsallerini araştırabilir.

    bu da benden notu: benzer bir olayı geçtiğimiz yıl bir forum sitesinde tecrübe etmiş biri olarak taraflara çağrım efendi efendi sözlükte yazmalarıdır. kimsenin başı ağrımasın değil mi sayın Tuna?
    #93401 birgaripmakinaci | 10 yıl önce
     
  2. tümünü gör