kayıt

doğum kontrolüne savaş açan rte

  1. 2
    konuyla ilgili haber: http://www.trthaber.com/haber/gundem/dogum-kontrolu-oyununu-artik-bozuyoruz-89956.html

    komik bir şekilde haber aşağı yukarı şu cümlelerle başlamaktır:
    "türk aile yapısının korunmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. aile ve sosyal politikalar bakanlığı, yapının bozulmaması için "aile olmak" konulu proje hazırladı. güçlü ailenin korunması için bazı bakanlık ve kurumlarla işbirliği protokolü imzalandı."

    Şükürler olsun ki böyle bir başbakanımız var(!) ve onun sayesinde doğru sevişmeyi öğreniyor, hangi pozisyonu seçeceğimizi kendisine soruyor * * * , sezeryan gibi saçma bir işlemi asla kabul etmiyor, dış mihrakların bizi kısırlaştırması gibi kötü oyunların bilincine varıyor ve tavşanlar gibi çiftleşiyoruz!

    konudan çok uzaklaşmak istememekle birlikte, (bizi kendinden çok düşünen başbakanımızı bir kenara bırakarak) haberi yazana gerçekten "nasıl bir ruh hali içindesin, ne içtin, ne çektin" diye sorasım var zira benim bildiğim türk aile yapısında bırakın kimin kimle nasıl seviştiği, evli çiftler kendi anne babalarıyla dahi bu konuları tartışma zaruretinde değilken, kimse kimsenin ne yiyip ne içtiğine dahi karışmazken, bu konuda * bilgisiz insanların nasıl türk aile yapısının korunmasına yönelik çalışmalar yaptığını söyleyebilmektedir? bir insan sadece bir hatipken nasıl hem kadın doğum uzmanı, hatta her türlü konuda uzman doktor, eczacı, öğretmen, yönetici, ekonomist, mühendis, bilim insanı, ahlak polisi ve aklıma gelemeyen daha pek çok şey olabilir?

    haberi yazanın ne suçu var, doğru ya? fakat konunun kendisine göz atmaya elim varmıyor zira daha var olan evlatlarını korumayı bilmeyen, sayısız şehit veren, kendi polisine kendi halkını öldürten, evlat acısına dayanamayıp vefat eden anneler varken, hatta eskilere gidecek olursak gencecik fidanlar asılabilirken, kendi ülkesinde bir sürü aç çocuk varken, hatta açlıktan, soğuktan, yokluktan çocuklar ölebilirken bir ülkede, 8-10 yaşında bir kız çocuğu kadın olarak görülebilirken, bir kıza bir sürü iğrenç yaratık tecavüz edip ama kızın rızası vardı deyip "ak"lanıp paklanabilirken, hatta ve hatta 17 aylık bebeğe tecavüz edilebilirken, çocuklar kaçırılıp organ mafyasına satılırken ya da dilendirilmek için kullanılabilirken, büyüdüğünde yoksulluktan birçoğu okuyamazken ya da pırıl pırıl, gelişmiş, zeki, okumuş insanlar işsiz ve gelirsiz kalırken, insanlar aldığı para ile geçinip karnını doyuramazken, evladına bakamazken, bir ülke var olan evlatlarını koruyamazken nasıl bir "insan" daha çok çocuk doğurun, daha çok ölün diyebilir?

    gerçekte savaş açılması gereken eğitimsizlik, bilinç ve bilgisizlik, yoksulluk, yolsuzluk, haksızlık, kanunsuzluk, eşitsizlik, terör, sağlık konusundaki yanlış ve eksiklikler gibi konular değil midir?

    mevzu bahis diğer birkaç haber ise şöyle:
    http://arsiv.tgrthaber.com.tr/haber/182595.html
    http://www.haberself.com/h/1914/
    http://www.medya365.com/turkiye/gezi-parki-olaylarinda-olen-oglu-mehmetin-acisina-dayanamayan-anne-vefat-etti-h66274.html
    http://www.bianet.org/bianet/bianet/12143-80-yilin-utanc-listesi-idam-kurbanlari
    http://www.cnnturk.com/turkiye/ayaz-bebek-zaturreden-oldu
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25554910.asp
    http://www.ensonhaber.com/26-kisinin-tecavuzune-ugrayan-nc-davasi-sonulandi-2013-01-16.html
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/5354189.asp?gid=48
    http://sozcu.com.tr/2014/gundem/efkan-ala-seytan-tasliyoruz-458325/
    #80177 bluefairy | 10 yıl önce
     
  2. tümünü gör