kayıt

şok etkisi yaratan rüyalar

  1. 14
    rüyanın içinde rüyanın rüya olduğunu anladığım rüyalardır.
    efendim o zamalar derslerle fazla haşır neşir olduğumdan biraz stresli ve yorucu bir dönemdeydim. acaba izlediğim bir filmden mi etkilendim bilmiyorum ama rüyamda elinde silahları olan takım elbiseli amerikan ajanlarına benzeyen adamlar beni kovalıyorlardı. bina aralarından, sokaklardan, kuytu körelerden kaçtım. derken sahil gibi bir yerdeyiz ve bir geminin içine daldım. orda da beni kovalıyorlar tabi. ancak gemi oldukça uzun. geminin en ucuna kadar geldim. artık köşeye sıkışmıştım. tam işte şimdi boku yedim diye düşünürken bir anda şöyle dedim. "bi dakka ya siz beni neden kovalayasınız ki. ben kendi halimde bir insanım. bu olsa olsa bir rüyadır" ve o an gözlerimi açtım, ter içindeyim ama bi yandan da paçayı kurtardığım için garip bir şekilde sırıtıyorum.
    o günden sonra da başıma geldi. daha doğrusu üzerimde biraz fazla stres olduğu zamanlarda rüyamın rüya olduğunu anlayabiliyorum.
    mesela güzel bir rüya görüyorum. ama yarın dersim sabah ve sabah 7 de kalkmam lazım o zaman rüyada "vay amk kesin rüyanın en güzel yerinde çalar şimdi saat" gibi tepkiler verebiliyorum.
    yada rüyamda bir şarkı duydum ve çok hoşuma gitti rüya boyunca mırıldanıyorum ki kalkınca hatırlayım ve indireyim.
    hatta bi keresinde araba kullanıyordum rüyamda. ben normalde fazla hızlı araba kullanmam ama rüyamda oldukça hızlı kullanıyordum. derken arabayı sürttüm öndeki araca. içim cız etti. şimdi babama nasıl açıklarım falan diye düşünürken "bi dakka ya ben hiç hızlı araba kullanmam ki" dedim. rüya olduğunu anladım tabi sonra bastım gaza. sanki pc oyunu gibi aralardan giriyorum. çarpıyorum ama hiç tınlamıyorum falan. yani gayet keyifliydi.
    sonra bi keresinde -belki inanmazsınız ama- rüyamda sıkıştığımın farkına vardım, lavaboya gitmem gerek. rüyamda "bi dakka bi tuvalete gidip geliyim" olayı oldu. sonra gerçekten kalktım ihtiyacımı gördükten sonra yattım ama rüyaya kaldığı yerden devam edemedim. başka rüyaya zapladı.
    yani böyle işte, rüyamı kontrol edemiyorum yada istediğim rüyayı göremiyorum ama bazen rüyamın rüya olduğunu anlayabiliyorum. bu da gerek rüya içinde gerekse uyanında biraz şok etkisine neden oluyor.
    #75613 fenomenon | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör