kayıt

metu sözlük itiraf

  1. 183
    e165440 hocam, hocam iticiliğini bir kenara bırakıp buraya tekrar dönüp bunu okuma ihtimalinizin sıfıra yakınsadığını varsaysam bile bunu söyleyince üstümden yük kalkacak. odtü ile alakalı muhtelif yerlerde username olarak kullanılan bu e'li dalgayı burada nick olarak kullandığınızı görünce vay anasını demiştim. o kadar etkilendim ki kendim de artık odtü dışı yerlerde bile nickname olarak kendi e'li numaramı kullanmaya başladım, çok da memnunum. hayatıma bu dokunuşunuzdan ötürü teşekkürü borç bilir, diğer arkadaşların da beni kimlik hırsızlığıyla yargılmamasını temenni ederim*

    oha bir de uzun zaman sonra bir swh koyayım dedim u'dur parantezdir nasıl yapıyorduk bunu ya derken bir baktım yazmışım bile, insan gerçekten hayret ediyor sayın sözlük.

    bitirmeden önce bu başlığa en son girilen entry'den bahsedeyim, bir yeni yazar* giri bombardımanı yapıp kendine backlink yaratmak için metusözlük'ü seçmiş, bu entry'den sonra başka bir entry'si de yok zaten başta seçimi de sesli güldürdü. dalga geçmelik bir durum yok ama komik ya.
    #104593 originofsymmetry | 4 yıl önce
     
  2. tümünü gör