kayıt

bekaret

  1. 1
    bir kızın en değerli hazinesidir. ancak ezelden beridir, batıyı kafasında büyütmüş ve batı özentisi olmuş yozlaşan toplumumuz, onu da harcamış, namusuyla varolan kızlara bir anlamda tecavüz etmiştir. işin özü şudur ki, bekaret bir anlamda tek eşliliğin simgesidir ve sadakatın olmazsa olmazlarındandır. bu işin tecrübeyle deneyimle ilgisi yoktur. erkek her konuda yönlendirici olduğu gibi cinsellikte de yönlendirici olmalıdır. bunun içindir ki, kızlık zarı sadece bayanlarda bulunur ve bir eşe verilebilecek en güzel hediyedir.

    edit: eksileyen arkadaşlarım. sizin aradığınız eş zaten bol miktarda var piyasada maalesef. bu yozlaşmış düzeni kanıksamış olmanıza sizin adınıza sevindim; rahat bir hayat sürüyor olmalısınız.
    #30181 kundi | 14 yıl önce
     
  2. 2
    kaybettiğin zaman çaldırıp bulamayacağın hede.
    #30194 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  3. 3
    beyninden sadece zarı yırtmakla kalmamış olanların, bu konudaki hassasiyeti anlamalarını beklemediğimdir. namus bekaretle doğru orantılı olarak akılla da alakalıdır ve diktirmek vs. bir kimseyi ne namuslu ne sadık kılar. temizliğine inandığın bir kızın kendini sana saklamış olmasından duyulan haz ve güven neden birtakım çevreleri rahatsız etmektedir. işte bu, fiziksel ve zihinsel kirlenmenin öncüsü olan avrupanın dayattıklarıdır. kendi kültürümüzden neden utanır olduk ki.
    tanım: bir bayanın namusunu ve sadakatini anlatan allah'ın lütfu.
    #30206 kundi | 14 yıl önce
     
  4. 4
    bir bayanın namusunu ve sadakatini anlatan allah'ın lütfu.unutmuşum, afedersiniz, bir de erkeğin namusunu ve sadakatini anlatan allah lütfu. geçen gün bin bir dalavereyle, yalanla, sikinin dikine dikine gidip evine "davet ettiğin" kızı "namussuz" ve "sadakatsiz" kılan sen adi herif, sen namussuzluğa teğet mi geçiyorsun? o "namus", o "genel ahlak" var ya...









    işte onlar size girsin.
    #30240 pascal ciburnika | 14 yıl önce
     
  5. 5
    kadın kaybedince namussuz, erkek kaybedinde helal olsundur.
    #32720 abonededi | 13 yıl önce
     
  6. 6
    namus bayanların bacakalrının arasında taşıdığı bir oluşum değildir dedirtmekle beraber çok derin konulara çetrefilleşen bir türk insanı paradoksudur.
    #32751 petro | 13 yıl önce
     
  7. 7
    kadında bozulduğu zaman cinsel birleşme esnasında farkedilebilir bir durum oluşurken (genellikle) , erkekte bozulması halinde fiziksel olarak farkedilemeyecek durumdur. yaratılıştan böyle bir fark olması, bana hep enteresan gelmiştir. ha, çok mu önemli? değil. ama ilginç.
    #32755 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce
     
  8. 8
    altında vecihinin belki de okuduğum en güzel entrysi olan başlık.her ne kadar anlaşamasak da belki de biçok konuda zıt olsak da helal olsun demeden geçemiycem! daha güzel anlatılamazdı bu konu takdir ettim.altına çekinmeden imzamı atıcağım bi yazı olmuş birden fazla artı verebilme ihtimalim olmadığına üzüldüm bu yazıya...tabi eklemek de yarar var vecihi türk erkeğinin çok da üzerine gitmişsin de abazanlık noktasında ama avrupadaki erkeklerin abazanlık oranı da hiç de yadsınacak düzeyde deil özellikle yabancı kızlara karşı
    (bkz: ispanyol erkekleri, portekizli erkekler, italyan erkekleri....)
     
  9. 9
    erkeklerle kızlar arasında sürekli bi ikileme yol açan konu.kızların bi kere şu takıntıdan vazgeçmesi özenle duyurulur;'erkekler istediği haltı yapsın biz neden yapmayalım' şimdi böle derseniz bütün erkekleri aynı kefeye koymuş olursunuz bu yanlış. vecihininde açıkladığı gibi insan istediği insanla cinsel paylaşımlarda bulunabilir fakat bunu paylaştığı insan da bi zahmet sana değer veriyo olsun.bi kere seni seviyorum dememiş bi kere sana seni sevdiğini belirticek bi sik yapmamış eee sen git onun senden faydalanmasına izin ver.yani kusra kimse bakmasın buna ben takılmaca diyemem kaşarlık derim ancak.çünkü kızlar bu tarz durumları görebilecek kadar zekiler aslında (her nekadar biz erkekler salak desek de)ama durumun ne hikmetse deişeceğini umuyo yani adamın onu daha çok falan seviceini düşünüyo yattıktan sonra.ben açıkçası yatarak başlayan bi aşkın ancak filmlerde olucağını düşünüyorum böle bi şey size var diyolarsa da yok yalan.bu arada olay sadece de bekaretin kaybedilmesi olarak anlaşılmasın aynı kişi bekaretini kaybettikten sonra da sevişcekse yine kendisine değer veren(gerçek anlamda) insanlarla takılması gerekir.bi kere bekarett gitti 'tamam ooop sabahlar olmasın olmamalı'.ayrıca bu olayın erkeği kızı yoktur yani sürekli one night stand orda burda sevişen erkek için de aynısı geçerli olmalıdır.kimse değerini düşürcek davranışta bulunmamalı sonradan pişman olup ağlamamak için.tabi bu gibi durumlarda genelde ağlayan taraf hep kızlar olur yani erkekler yatmadıkları kadınlar için pişmanlık duyar kadınlarsa yattıkları adamlar için diye boşuna dememişler.keşke böle olmasa ama biçok erkek kendi için bekaretin önemini takmaz bu da yanlış.malesef bazı yapılan pişmanlıkların bedeli çok ağır ödenebiliyo her ne kadar çok küçük görünse de...kimseye öğüt verme gibi bi amacım yok kimseyi de kınamıyorum herkes vicdanen istediğini yapmakta özgür ama bu konunun gerek erkek gerekse kız açısından yoğurdun kaymağı gibi yüzeysel gösterilmesi hoşuma gitmiyor onu anlatmaya çalıştım
     
  10. 10
    hiçbir önemi olmayan hede.
    (bkz: aşın bunları)
    #54281 brazzerstaki kel | 11 yıl önce
     
  11. 11
    geleneksel "evlenmeden olmaz" algısının "modern" bireylerce "medeni" bir hareket olarak yıkılmaya çalışıldığını, "sevmediğin adamla olmasın" fikrinin bunun yerini aldığını görmemi sağlayan başlık oldu. ne gariptir ki kadına değer veren, gelenekçi olmayan dostlarımız nasıl da ataerkil algıyı yeniden üretiyorlar. deniyor ki bakireysen veya değilsen hiç fark etmez ama kadınsan ve yatacaksan değer verdiğin ve sana değer veren, "piç" olmayan biriyle yat bari. çünkü casual seks sadece erkekler içindir. sekste erkek kullanır. salaklık etme, kullandırtma kendini. yauv, bi gidin lütfen. işi bekaret üzerinden değil de karşılıklı değer verme üzerinden kurunca aslında müdaheleci, maço, patriyarkal adam olmuyosun di mi? ama hala kadının cinselliği hangi koşullarda yaşaması gerektiğini buyurma hakkı sende saklı. hiç çekinmeden, müthiş bi özgüvenle cinselliğin kimler tarafından hangi koşullarda yaşanacağını bildirebiliyosun. yapmayın lütfen, bekaret de neymiş? sevişmek güzeldir. tek gecelik olduğunda, ardından beklentiler ve birlikte geçirilecek bi ömür gelmediğinde de güzeldir. hep bu bekaretten, namustan, kullanma-kullanılma muhabbetinden travmatik yaşıyolar kadınlar cinselliği. bi bırakın kadınlar sevişsin. bi huzur verin sevişelim lütfen.

    not: entryde kullanılan ikinci tekil şahıslar herhangi birini hedef almaz, kısmen de üsluptan kaynaklı. ama sözlük formatına uymuyorsa da sağlık olsun. açıkçası çok umrumda değil.
    #54349 lilith | 11 yıl önce
     
  12. 12
    bekaret bizi bozar
     
  13. 13
    their precioussssss
    #54394 whitemamba | 11 yıl önce
     
  14. 14
    vecihiye ''bize de bişiler bırak yazıcak bu konuda be kanka'' dediğim mevzudur.helal olsun yine çok güzel özetlemiş.yani okadar ayrıntılı yazıyo ki bu konuda üzerine laf söyleyemiyorum.bu konuyu da yaşanmışlığı olmayan adam biraz zor anlar bu meseleyi zaten ki çoğu kızın da meseleyi hep ters taraftan anladığını biliyoruz ona istinaden bu açıklamalar hep ama nafile sanırım.
     
  15. 15
    bir erkeğin daha seviyeli yaklaşmasını sağlayan mahalle baskısıyla bukadar önem atfettiğimiz varlık
    #54459 themagic | 11 yıl önce