kayıt

sevgiliye alınabilecek doğum günü hediyeleri

  1. 1
    bu hediyeler seçimi ve zor binbir çeşittir. erkeği kararsız birakır.
    #14526 halojan | 14 yıl önce
     
  2. 2
    uzun zamandır istediği fakat parası yetmediği için alamadığı özel bir şeyi arkadaşlarıyla konuşup para toplayarak alınabilecek hediyedir.

    fakat yine de en manidarı sanırım sevgilinin kendi elleriyle uğraşıp yaptığı yükte ağır, pahada hafif bir hediye olmalıdır.
    #14529 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  3. 3
    bir mağazaya gidip seçilmeyecek olandır. mühim olan hediye seçmek değil hediye yapmaktır. onun resmini yapmak, özel bir kutu hazırlamak yada hoş bir atmosfer yaratmak en iyi hediyedir kanımca.
    #14544 burocknroll | 14 yıl önce
     
  4. 4
    daha somut bir tavsiyede bulunmak gerekirse geçirilen gün(ilişkinin uzunluğuna göre hafta,ay) adedince minik notlar yazıp daha önceden satın alınan şık, zarif bir kutuya konulabilir. arzu edilirse not kağıtları küçücük nazar boncuklarıyla süslenebilir.
    *****
    veya çiftin fotoğrafı bir baskı merkezinde bir yap-bozun üzerine bastırılabilir.
    her ikisi de çok etkileyici oluyor. test edilip onaylanmış metodlardır.
    ayrıca şayet sevgili yurtta kalıyorsa ağzı sıkı bir arkadaşıyla anlaşılıp hediyeyi gizlice dolabına bıraktırmak da hoş bir sürprizdir*
    #14549 endingunplanned | 14 yıl önce
     
  5. 5
    kız arkadaşınıza kendi ellerinizle güzel bir pasta yapın, kalıp, krem şanti, sos, çilek, çikolata, jelibon, kısacası tüm malzemeler marketlerde satılıyor... bi üzerine de bir rulokat çakın, bir de seni seviyorum yazabilirseniz* çok kral olacaktır... akabinde izlenecek güzel bir film*** geçirdiğiniz günü katlıycaktır. ama yok ben para harcamak istiyorum diyorsanız, swatch'ın yeni kreasyonları hiç fena değil...

    başka bir öneri; kalp şeklinde bir kutu alın, sevdiği renkte olsun. içine beraber çektirdiğiniz resimleri çıkarttırın ve arkalarına küçük yazılar yazın, tarihler atın. hepsini hallettikten sonra da güzel bir ana not yerleştirdiniz mi, çok beğenecektir. artık yazıyı doldurmak size kalmış... i

    kisi de işe yarıyor, tecrübeyle sabittir*
    #14563 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  6. 6
    seçmesi erkekler için kolay, kadınlar için zor olan hediyelerdir. toplumda daha çok kadınlara hediye alınır ve çeşit boldur. süs objeleri, romantizm çağrıştıran objeler, günlük ya da özel kullanım kıyafet ve aksesuarlar vs... kadınlar içinse erkeklere hediye almak tam bir kabustur. ya klişeleşmiş bir şekilde kıyafet alınır ya da para biriktirilip daha orjinal bir hediye alınır, çünkü erkekler için ortalama bir fiyata orjinal bir hediye bulmak zor olabilir.
    #22036 karizmatik nick | 14 yıl önce
     
  7. 7
    son anda cankurtaran hediye: sarar gömlek kol düğmesi seti.
    vakit varsa: tercihen elde yapılmış nargile( ps*aşabahçede çok güzelleri var ama biraz pahalı)
    poker seti
    çikolata kursu (iki kişi gidip öpüşe koklaşa çikolata yapıyorsunuz ve yiyorsunuz)
    #24215 pumpkin queen | 14 yıl önce
     
  8. 8
    Eski sevgilim black sabbathın son albümü 13 ün plağını almıştı o anki mutluluğumu anlatamam..metal müzik dinleyen bir sevgiliniz varsa sevdiği bir grubun plağını alabilir fiyatlar da sudan ucuz 120 lira falan..
    #92094 psychomatic | 10 yıl önce
     
  9. 9
    üzerinde ilaç,banka veya özel okul reklamı olan eşantiyon ajanda.
     
  10. 10
    http://www.tesbihane.com/Dogum-Gunu-Hediyesi,LA_1734-2.html

    bir bayan olarak bu tarz gümüş kolyeleri isteyeceğimi söyleyebilirim.
    #102383 kivirciksalatasi | 8 yıl önce