kayıt

odtülü cahiller

  1. 1
    çoktur bu adamlardan...hemen hemen her bölümde vardır. iki satır kitap okumaz oturup da adam akıllı iki cümle kuramaz. kafayı dine müslümanlara takmış solcu takılan bir sürü cahil vardır bizim okulumuzda.
    #67951 trolleybus | 11 yıl önce
     
  2. 2
    iki kelime bilimsel yayın okumayan, evrimin e sini duydu mu devreleri yanan dindar geçinen adamlar da bu tanıma girebilir.
    #67984 burocknroll | 11 yıl önce
     
  3. 3
    evrime inanmadığı veya kabul etmediği için evrimle ilgili makale dergi fln okumayan insanlarla alakası olmayan grup. evrimle ne alakası var abicim adam inanmıo ilgilenmiyo gelip kulağına bağıra bağıra evrim diye bişey yoktur bunlar zırvadır dese söylersin ne biliyon evrimle alakalı aq diye ama asıl cahiller bilmediği konularda işkembesinden atanlar oluyo. (bkz: solcu gazetelerden ateist yazarlardan islam ı öğrenen aynştaynlar )
    #67989 acrosstheuniverse | 11 yıl önce
     
  4. 4
    genelde bir şey bilmediğini kabul etmeyen öğrencilerdir.
    #67994 dadada | 11 yıl önce
     
  5. 5
    en büyük kozu çürümüş kokuşmuş bilimsel mantığa aykırı yerle yeksan olmuş bir teoriden ibaret olan insanlardır bu odtülü cahiller... dünyanın en komplex maddelerinden olan aminoasitlerin biyoloji bölümünde de okusa kendi kendine olduğuna inanırlar bu arkadaşlar hay yazık canım benim diye kafasını okşamak istersiniz bu adamların ama nafile (bkz: odtülü cahillerin en büyük kozları)
    #68051 trolleybus | 11 yıl önce
     
  6. 6
    odtü gibi bilim yuvasında dinden bahseden kafa yapsınıdaki mallardır
    #68088 e165440 | 11 yıl önce
     
  7. 7
    Bilimsel bir teorinin inanç veya kabul meselesi olduğunu zanneden cahiller de bu kategoriye girer aslında
    #68098 mavilik | 11 yıl önce
     
  8. 8
    saygısızlardır.
    bilimi sindiremeyenlerdir.
    tüm gününü kantinde batak oynayarak geçirenlerdir.
    #68099 dadada | 11 yıl önce
     
  9. 9
    Okulda çok azınlıkta olmalarına rağmen tahammül edilmesi çok zor olan insan grubu. Bu; tamamen iyi niyetli ve insanların gönüllü olarak büyük özveriyle çalıştıkları bir sosyal sorumluluk projesini kabaca alaya almak gibi duyarsızlıklarla (projede yer almıyorum sadece şahit oldum) kendini gösterebilir.
    İnsanlar türkiyenin diğer bir ucundaki, tanımadığı, yüzünü bile görmedikleri çocuklara yardımcı olmak için derslerine girmeyip yardım topluyorlar, öküzün biri gelmiş abuk subuk yorumlar yapıyor. Beğenmek zorunda değilsin tabi ki ama ortada takdir edilesi bir amaç ve emek var, bir zahmet en azından dilini tut yorumunu kendine sakla, kimse feedback istemedi senden veya illa bişey söylemek istiyorsan onu söylemenin de bi adabı vardır dimi. Azalarak bitersiniz inş.
    #104376 calculuss | 7 yıl önce
     
  10. 10
    odtü mescid topluluğu üyeleridir.

    ehehe.
    #104378 feminist as fuck | 7 yıl önce
     
  11. 11
    mühendislikte okuyup evrenin en zeki yaratıkları olduğunu düşünen halbuki bir sosyal bilimcinin bilgi dağarcığının %10'una tekabül etmeyen bir bilgi seviyesi olan topluluk. insanın kafalarını taşlara vurası geliyor.
     
  12. 12
    sosyal bilimlerde okuyup "arkadaşlar ruhani olayları bilimsel olarak alıyor muyduk" tipinde sorular soran insanlar varken bölüm ayrımı yapılmaması gereken tiplerdir. Freud'dan tiksinen, Cinsiyet, din gibi konular işlenirken sınıftan çıkan türbanlı bacılarımız var ne anlatabilirsin ki onlara. İster sosyal bilimci olsun ister mühendis bir farkı yok bu kafadayken.
    #104390 dark matter | 7 yıl önce