kayıt

anathema

  1. 4
    telaffuzu bizler için problemli grup ismi. doğrusunu yazıya dökecek hünere sahip değilim ama şu kesindir ki 'ana tema' değildir.
    #16179 guided one | 14 yıl önce
     
  2. 3
    angelica, anyone anywhere gibi şarkılarıyla depresif melankolik ama olmazsa olmaz gruplardan. sürelkli konserleri olur istanbul ve ankara.. rivayet odur ki bebekte evleri vardır türkiyeyi cok severler ki bu yüzden sık sahne alırlar ve ayrıca bir dedikodu daha ki bu kafalarda soru işaretleri bırakır kendileri eşcinseldir ki bu aslında pek mümkün görünmemektedir cünkü angelica adlı sarkı solistin eski karısına yazılmıştır.. dikkatli dinlenmesi gerekir yoksa ağlatır.
     
  3. 2
    metallica'nın fade to black adlı şarkısı aperatif olarak alınıp, üzerine dinlenirse ortada bir dert olmasa bile intihara sebep olabilecek grup.
    biraz daha erken piyasaya çıksalardı, hiç şüphesiz, küçük emrah filmlerinin soundtrackleri bu gruba yaptırılırdı.
    #9723 marvellous | 14 yıl önce
     
  4. 1
    kapalı havalarda dinlenildiğinde etkisini kat be kat arttıran,konu ne olursa olsun insanı bunalımın dibine sürükleyebilecek olan,sevdiğim bir gruptur.mayıs ayında vişnelik'e gelmeleri de cabası.yine de çok abartmamak ve benim şu an yaptığımı yapmamak lazım onları dinlerken.one last goodbye-parisienne moonlight ve judgement üçlüsünü arka arkaya dinlemek gibi.
    #9718 soieponderosa | 14 yıl önce