kayıt

sadece sevgilisine odun gibi davranan erkek

  1. 1
    istediğini elde etmiş artık kendisini kız arkadaşının sahibi gibi hisseden ve ona saygısını yitirmiş olan erkektir. diğer kızlar bir hedef, sevgilisi ise onun için bir oyalanma aracıdır.
     
  2. 2
    yakında bir sevgilisi olmayacak olan erkektir.
    #8512 endingunplanned | 14 yıl önce
     
  3. 3
    takoz
    #8541 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  4. 4
    hoşlandığı kıza odun gibi davranan erkeklerin bir sonraki versiyonudur.o kafayla ne kadar giderler tartışılır.ama güzide ülkemizde bu tip tavırları bir tür sahiplenme,koruma şeklinde algılayıp mutlu olan kadınlar olduğu sürece bu tavra devam edecekleri kesin.
    #8555 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  5. 5
    "sen benim yanında en rahat olabildiğim kişisin, en yakın arkadaşımsın, diğerlerinin yanında hep yapay davranıyorum ondan böyleyim canım, hem artık aştık biz o cicim aylarını bak daha güzel değil mi böyle" sloganı altında yaptığı her türlü hödüklüğü yasallaştırabilen erkektir.
    #8735 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  6. 6
    delirmiş bir kadınla ve ne olduğuna anlam veremeyen ya da daha kötüsü farkedemeyen bir erkekle son bulacak olan ilişkidir.
    #39468 duman | 13 yıl önce
     
  7. 7
    okan bayülgen in bir lafı vardı, 'kadınlar masadaki komiğe saatlerce güler ama gecenin sonunda masadaki en ağır başlı erkekle kalkar gider diye. güzel ve doğru bir laf. o hikayedeki komik olduğunun farkına varan erkek de zamanla kasılmaya başlıyor. gelgelelim, bu ağırbaşlılık içten gelen, karakteristik bir özellik değilse, kasılmaları ağırbaşlılığı geçip odunluğa varıyor. bunu 'aga, seversen sikilirsin sikersen sevilirsin' diye açıklayan da var. halbuki zorla yapılacak şeyler değil bunlar, ama işte çare arayan yurdum genci odun olup çıkabiliyor. yontuldukça daha çok sivrileşir, sertleşir zamanla bakmışsın bizim odunlar ilerleyip meşe kazığı olmuş, dikkat etmek lazım.
    #39501 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce
     
  8. 8
    gerçek bir odundur.
    nasıl olsa kız bende, öbürlerine göz süzsem ne fark edecek diyen erkek.
    o kız o gözü çıkarıp senin götüne sokar delikanlı. efendi ol iki dakika.
     
  9. 9
    Çükü uyurken kesilmesi gereken erkektir. Herkese öküz olsun, gene de bana iyi olcak arkadaş. Sen sevgiline deger vermez isen diğerleri nasil versin??
    #83613 morcoraplikedi | 10 yıl önce
     
  10. 10
    yontulamayacak türden odundur kendisi. yakacaksın.
    #83621 nihil | 10 yıl önce
     
  11. 11
    yabancılara karşı kibar dikkat çekmeyen biri olmasına karşın sevdiğine karşı kendi gibi olandır
    bana göre samimidir seviyordur yapmacıklıktan uzaktır tabi bokunu çıkartmadan
    #83650 exorcist | 10 yıl önce