kayıt

eski sevgilinin kaşar olması

  1. 1
    adamı türlü ızdıraba gark eden durumdur. şöyle ki adam akıllı ayrılıp kendi hayatına istediği şekilde istediği sayıda erkekle devam eden sevgiliye lafımız yok. anamızdır, bacımızdır. ama insanoğlu çiğ süt emmiştir. ayrıldıktan 2 (iki) gün sonra farkedersin ki hayatında biri var. (olamaz mı olabilir demeyin baştan söylüyorum küfrederim) '' bak kızım gittiğin ol yol değil tamam kırkımı bekleme de bari iki hafta geçsin daha üç gün oldu benimle hayvan gibi seviştin bu ne libido'' dersin. ''yok kademinay ben senin kadar şerefsiz miyim de iki günde birini hayatıma alıcam, bu adam kaç yıllık arkadaşım, zaten bundan sonra hayatımda bir erkek olmayacak'' ulan hayatın erkek olmayacak ne olacak peki. atla mı sevişecen, sincapla mı yiyişen? velhasılı öğrenirsin ki bu herifle senle ayrılmadan takılmaya başlamş, yemiş, içmiş, yiyişmiş vs. lan dünyadaki en sikişken hatundan ayrıldığına mı yanarsın, yoksa boynuzlandığına mı bilemezsin tabi. sonra hatunun bu adamı da boynuzladığını öğrenir rahatlarsın. içine bir huzur dolar bilmem neden.

    sevişgen-sikişgen insana saygımız sonsuz. ama ilişki esnasında bunu yapan hatun kişiye arkadaşlar kendi aramızda kaşar diyoruz, bazen abartıp orospu diyoruz, baktık hızımızı alamadık bütün bir erkek yurdu fotoğrafına bakıp osbir çekiyoruz.
    #39364 kademinay | 13 yıl önce
     
  2. 2
    iki türlü olabilir bu olay;
    1) eski sevgilin zaten kaşar bir insandır ama sen bunu aşkın gözü kör etmesi olayından görmemişsindir. ayrıldıktan sonra gözlerin açılmış, gerçekleri görmüşsündür.
    2) seni terk ettiği için gözünde direkt kaşar statüsüne geçiş yapmıştır.
    #39449 duman | 13 yıl önce
     
  3. 3
    zaten kaşar olan ama farkına varamadığın sevgilinin, eski sevgili statusuna geçmesi olayıdır. güzel birşeydir. hayat güzel.
    #39508 orhanbencegay | 13 yıl önce
     
  4. 4
    sık rastlanan bir durumdur.yani eski sevgili kaşar olmasa bile '' kaşara bak yaa daha iki gün olmadı hemen bulmuş bir tane yaaaa'' diye sitemlerde bulunulur kendi kendine.
    #39513 ohmygosh | 13 yıl önce
     
  5. 5
    zamanında çok tost yediğinizin göstergesidir.
    #39527 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  6. 6
    pek de doğru bir çift olmadığınızın göstergesi.
    hıyarla kaşar bir arada pek iyi gitmiyor ciciş.
    #39529 hafifmerkep | 13 yıl önce
     
  7. 7
    hani bazı durumlar vardır sevinilesi ve üzülünesi, işte bu da böyle durumlara bir örnektir, netekim açıklamak gerekirse eski sevgilim kaşardı ve kurtuldum ondan artık eli yüzü düzgün hanım bir kız bulayım adam olayım şeklinde kişi kendini avutabilir lakin; işin bir de geçmişte yaşanmış olabilmesi yüksek ihtimal olan ex' in ona buna verme olasılığı da olduğu için pek çok yüreği yaralamaya müsaittir bu durum. (bkz:bardağın dolu kısmı )
    #39532 dozy | 13 yıl önce
     
  8. 8
    kaşarla sevgili olanın aptallığıyla doğru orantılı olan durum. *yine de yirmili yaşlarda biraz aptal olunmalı ... Hoştur hafif meşrep, orospu ruhlu kadın... (bkz: yirmili yaşlarda yapılması hoş olan şeyler )
    #78897 aksakallidd | 10 yıl önce